tupper-receptek
MENÜ

Ultra Pro

Micro Gourmet

Mikrós Delikát

Rizsfőző

Tésztafőző

Gyöngyszem

MicroKanna

Tésztacsoda

Nokedliszaggató

Tálalómester

Mindenttudó

Turbó Aprító

Szilikon formák

Szilikon Király

Szilikon Mini Király

Szilikon Hercegnő

Szilikon Sütőlap

Szilikon Bon Bon

Desszertes Gyűrű

Ínyencvarázs

Töltike

Gyorskeverő

Krémharmónika

Habzsák

Kelesztő tál

Maxi Mix

Formázó Gyűrű

Akciók

Blog

 Főoldal

 

 
Linkek
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók
Indulás: 2010-08-15
 
-Szilikon formák
 

    

 

 

Király forma:

 

 Hozzávalók

150 g lágy vaj, 150 g porcukor, 3 tojás, 1 citrom, 1 kis cs friss bazsalikom, 200 g liszt, fél csomag élesztő, fél tk só, 200 g friss málna

Elkészítés
Sütőrács nélkül melegítsük elő a gázsütőt 6-os fokozaton vagy a villanysütőt 180 °C-on.
A Mesterfogás Habverővel (vagy a Konyhaművész Mix-Fixben) a vajat és a cukrot habosra keverjük. Egyesével tegyük hozzá a tojásokat, majd keverjük hozzá a citrom héját. Adjuk hozzá a Kézi Aprítóval felaprított bazsalikomot. A Szilikon Keverő segítségével keverjük hozzá az élesztővel és sóval összekevert átszitált lisztet.
Helyezzük a Szilikon Király Formát a sütőrácsra, öntsünk bele egy vékony réteg tésztát, helyezzünk rá egy réteg málnát, majd felváltva egy réteg tésztát és málnát. Tegyük a Szilikon Király Formát a sütőráccsal együtt az előmelegített sütőbe és 40-45 percig süssük. (Alkalmazhatunk fogpiszkálóval tűpróbát is.)
Amikor kész, hagyjuk legalább 15 percig kihűlni, mielőtt kivesszük a formából.

 

 

Hozzávalók
25 dkg liszt, 2 tk sütőpor, csipet só, 15 dkg barnacukor, 125 g olvasztott vaj, 3 tojás, 1 ek currypor, 125 g mogyoró és cukrozott gyümölcs kockára vágva

Elkészítés
Melegítsük elő a sütőt 150 Cº-ra. Tegyük a Konyhaművész Keverőtálba a hozzávalókat a megadott sorrendben, majd keverjük simára.
Tegyük bele a tésztát a Szilikon Király formába, majd rakjuk a sütőbe. Süssük 1 óráig. Még melegen vegyük ki a formából és hidegen tálaljuk.
 
 

 

Hozzávalók
250 g vaj, 150 g étcsokoládé, 150 g cukor, 2 tojás, 1 kávéskanálnyi instant kávé, 1 csomag vajas keksz (kb. 200 g), 6 kicsi hosszúkás habcsók

Elkészítés
A darabokra tört csokoládét és a vajat az 1 literes Mikrokannában 2 percig olvasztjuk a mikróban 750 Watt teljesítményen, majd a Mesterfogás Keverővel összekeverjük, és hagyjuk kihűlni.
A cukrot, a tojásokat és az instant kávét a 3 literes Konyhaművész Keverőtálban a Mesterfogás Habverővel habosra verjük. Hozzáadjuk az 1 literes Mikrokanna tartalmát, az egészet alaposan összekeverjük a Szilikon Keverővel.
A Konyhai Mindenttudóba tesszük a nagy darabokra tört vajas kekszet, majd hozzáadjuk a keverőtál tartalmához és az egészet alaposan összekeverjük.
Hideg vízzel kiöblítjük a Szilikon Király Formát, az elkészített krém felét beletöltjük, rátesszük a kis habcsókokat, majd végül ráöntjük a krém másik felét.
Egy éjszakát a hűtőszekrényben hagyjuk állni. Kávés alapkrémmel tálaljuk.
Praktikus tanács: A vajas keksz helyettesíthető egy csomag vékony palacsintával, a habcsók pedig vaníliás mandulás süteménnyel.
 
Hozzávalók
45 dkg kenyérliszt, 1 csapott evőkanál só, 1 csomag szárított élesztő (11 g), 1 evőkanál fűszerpaprika, 8 dkg zöld olívabogyó, 1 csokor petrezselyem, langyos víz, 0,5 dl olívaolaj

Elkészítés
A kenyérlisztet Gyorskelesztőbe szitáljuk, majd hozzáadjuk a sót, a szárított élesztőt, a fűszerpaprikát, az apróra vágott olívabogyót, és a petrezselymet.
Annyi langyos vizet öntünk hozzá, fokozatosan adagolva, hogy könnyen gyúrható kenyértésztát kapjunk. Ezután meglocsoljuk az olívaolajjal, majd a tetejével lezárjuk a tálat, és hagyjuk hogy a tészta a duplájára keljen.
Ha elkészült, lisztezett Gyúrólapra borítjuk, még egyszer átgyúrjuk, és a Szilikon Király Formába tesszük. Kicsit eligazgatjuk, majd konyharuhával letakarva, langyos helyen újból megkelesztjük.
Ezután 190 Cº-os sütőben 40-45 percig sütjük, ha elkészült, rácsra borítjuk, és kihűtjük. A Kenyérvágó Késsel ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, és frissen kínáljuk.
 
Tésztában sült csirkepástétom

 
Hozzávalók
60 dkg csirkemellfilé, 1 nagy fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, só, őrölt bors, őrölt köménymag, 1 kiskanál zsályalevél, 1 csokor petrezselyemzöld, 2 evőkanál mustár, 2 tojás, 50 dkg kész leveles tészta

 
Elkészítés
A csirkemellfilét apróra vagdaljuk, a Friss Tál Szett 2 literes edénybe tesszük, majd beleszórjuk a Tupperware Konyhai Késsel aprított vöröshagymát és fokhagymát. Sóval, borssal, köménnyel, zsályával, aprított petrezselyemzölddel és mustárral fűszerezzük. Hozzáütjük a tojásokat, és a Mesterfogás Keverővel egynemű masszává keverjük. A szobahőmérsékletű leveles tésztát a Gyúrólapon a Nyújtó segítségével fél cm-es vastagságúra nyújtjuk, majd kibéleljük vele a Szilikon Király Formát, beleöntjük a húsmasszát és szorosan ráhajtjuk a tészta széleit. A Picúrok segítségével két lyukat vágunk a tetején, hogy a gőz szabadon távozhasson a pástétomból. Tojással megkenjük a tetejét, és 200 Cº-os sütőben 40-45 percig sütjük. Ha a teteje már piros, de még nem sült meg, alufóliával fedjük be. Jól hűtsük ki, majd a Tupperware Henteskéssel ujjnyi vastag szeletekre vágva tálaljuk.
 
Kuglóf forma:
 

 

Hozzávalók
6 db tojás,10 evőkanál cukor,4 evőkanál durvára vágott dió, 2 dkg olvasztott vaj, 8 evőkanál liszt, 1 csomag sütőpor, 2 evőkanál mazsola, 20 dkg étcsokoládé, porcukor a tálaláshoz, citromfű a díszítéshez

Elkészítés
A Konyhaművész Keverőtálba a tojásokat kettéválasztjuk, majd a sárgákat fehéredésig keverjük a cukorral. Hozzáadjuk a Konyhai Mindenttudóban durvára vágott diót, az olvasztott vajat, Szilikon Keverő segítségével elkeverjük, majd beleszórjuk a sütőporral összekevert lisztet, a mazsolát, és lazán átforgatjuk a Konyhai Mindenttudóban kemény habbá vert tojás fehérjével. Ezután a Szilikon Kuglóf Formába töltjük és 180 Cº-os sütőben 40-45 percig sütjük. Ha elkészült, rácsra borítjuk és kihűtjük. A Konyhaművész Keverőtálba forró vizet öntünk, tegyük rá a fröccsölés-gátló tetőt, helyezzük a nyílásba a Konyhaművész Mini Keverőtálat és törjük bele kisebb darabokra az étcsokoládét. A vízgőz fölött az étcsokoládét megolvasztjuk, a vajjal együtt. Az olvasztott csokoládéval a kész süteményt meglocsoljuk, és hideg helyre tesszük. Megvárjuk, míg megdermed. Tálaláskor forró vízbe mártott, éles késsel cikkekre vágjuk, megszórjuk a porcukorral, és citromfűvel díszítjük.

 

Hozzávalók
5 db tojás, 8 evőkanál cukor, 3 dkg vaj, 4 evőkanál darált pirított mogyoró, 8 dkg rumba áztatott vörös áfonya, 1 kiskanál sütőpor, 4 evőkanál liszt, vaníliás porcukor a tálaláshoz, citromfű a díszítéshez

Elkészítés
A tojásokat kettéválasztjuk, majd a 3 literes Konyhaművész Tálban a sárgákat a cukorral, a puha vajjal fehéredésig keverjük, és hozzáadjuk a Kézi Aprítón ledarált mogyorót, a rumba áztatott áfonyát, a sütőporral elkevert Lisztszórón szitált lisztet. Végül a Szilikon Keverő segítségével a kemény habbá vert tojásfehérjékkel lazítjuk, és a Szilikon Kuglót Formába töltjük.
180º-os sütőbe tesszük, majd 30-35 perc alatt pirosra sütjük. Ha elkészült kiborítjuk a formából, és rácsra téve kihűtjük.
Tálaláskor cikkekre vágjuk, megszórjuk porcukorral, és friss citromfűvel díszítjük.
 
Hercegnő forma:
 
 
 
Hozzávalók
45 dkg liszt, 20 dkg vaj, 1 kiskanál só
A töltelékhez: 0,5 dl olivaolaj, 1 közepes fej lilahagyma, 50 dkg csirkemell filé, 2 szál sárgarépa, 1 db piros kaliforniai paprika, 1 közepes fej brokkoli, só, frissen őrölt bors, 1 csokor petrezselyem, 3 db tojás, 1 nagy pohár tejföl, 1 db tojás sárgája a kenéshez

Elkészítés
A lisztet a Gyorskelesztőbe szitáljuk, majd a szobahőmérsékletű vajjal összemorzsoljuk, és hozzáadjuk a sót, majd annyi hideg vizet, hogy könnyen gyúrható tésztát kapjunk. Ezután a tetővel lezárva 20 percre hűtőbe tesszük pihentetni.
Közben a töltelékhez forró olívaolajon megfuttatjuk a vékony szeletekre vágott lilahagymát, majd hozzáadjuk a félujjnyi vastagra csikozott csirkemellet, és fehéredésig sütjük.
Ezután rászórjuk a Konyhaművész Univerzális Reszelőbetéten lereszelt sárgarépát, a Konyhaművész Szeletelővel metéltre darabolt kaliforniai paprikát, a kicsi rózsáira szedett brokkolit, és meglocsoljuk egy deci vízzel.
Sóval, borssal, a Kézi Aprítón felapritott petrezselyemmel izesítjük, és fedővel letakarva közepes tűzön 4-5 perc alatt összepároljuk. A tésztát a lisztezett Gyúrólapra tesszük, levágjuk a 3/4 részét, átgyúrjuk, és a Nyújtóval késfok vastagságúra nyújtjuk. Most kibéleljük vele a Szilikon Hercegnő Formát, egyik kezünkkel lelapítjuk és a Konyhaművész Mini Nyújtóval elnyújtjuk a tésztát úgy, hogy 2 centis pereme legyen, és a felesleges tésztát a Nyújtó nyelével óvatosan levágjuk.
Ezután a csirkés zöldségeket elosztjuk rajta, és meglocsoljuk a sózott, borsozott tojásos tejföllel. A tészta másik részét szintén átgyúrjuk, a lisztezett Gyúrólapon késfok vastagságú kerek lappá nyújtjuk, és a Konyhaművész Rácsvágóval párhuzamos csíkokat húzunk a tésztára, 2-3 cm-es peremet hagyva az oldalon. Végül a rácsos tésztát óvatosan feltekerjük, hogy pontosan tudjuk a sütemény tetejére illeszteni, majd a töltelékre tesszük, kigöngyöljük, ás kicsit széthúzzuk a kívánt méretre.
A felesleges széleket levágjuk a Rácsvágó nyelével, megkenjük a Szilikon Kenőecsettel a tojás sárgájával, és 180 Cº-os sütőben 30-35 perc alatt pirosra sütjük. Ha elkészült a rácsos lepény, 10 percet pihentetjük, és cikkekre vágva kínáljuk.
 
Hozzávalók
50 dkg savanyú káposzta, 1 db kisebb fej kínai kel, 1 db közepes zellergumó, 3 szál sárgarépa, 1 szál póréhagyma, 2 db száraz zsemle, 5 db tojás, 1 nagy pohár tejföl, 5 dkg vaj, só, frissen őrölt bors, 3 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyem, 2 szál zellerzöld, 20 dkg Óvári sajt

 
Elkészítés
A savanyú káposztát a Szűrőcsodában hideg vízben átmossuk, lecsepegtetjük, a kínai kelt leveleire szedjük, megmossuk, és a Tupperware Henteskéssel ujjnyi vastag csíkokra metéljük.
A meghámozott zellergumót, sárgarépát a Tupperware Konyhai Késsel vékony csíkokra vágjuk, a póréhagymát karikákra szeleteljük, majd a száraz zsemléket a Konyhai Malmon lereszeljük.
Az öntethez a tojásokat kettéválasztjuk, az 1 literes Friss Tálban a sárgákat elkeverjük a tejföllel, a puha vajjal, és sóval, borssal, a zúzott fokhagymával, az aprított petrezselyemmel és zellerzölddel erőteljesen beízesítjük. Végül minden előkészített zöldséget a 2 literes Friss Tálba szórunk, majd a tejfölös öntetet a kemény habbá vert tojásfehérjével lazán összekeverjük, és a zöldségekkel összeforgatjuk.
Ezután a Szilikon Hercegnő Formát megszórjuk a reszelt zsemle felével, majd beletöltjük a felfújt masszát, Szilikon Keverővel eligazítjuk, a tetejét megszórjuk a morzsa másik felével, és a Konyhai Malmon lereszelt Óvári sajttal. 170 Cº-os sütőben 25-30 perc alatt pirosra sütjük. Ha elkészült, cikkekre vágva, forrón tálaljuk.
 
Sonkás-tojásos-sajtos pizza

 
Hozzávalók
40 dkg liszt, 1 mokkáskanál só, 1 kiskanál szárított élesztő, langyos víz, 0,5 dl olívaolaj
mártáshoz: 2 evőkanál olívaolaj, 1 kisebb fej vöröshagyma, 2 evőkanál paradicsompüré, 1,5 dl víz, só, őrölt bors, 1 csokor bazsalikom
feltéthez: 35 dkg füstölt-főtt sonka, 4 db főtt tojás, 20 dkg ementáli sajt, 1 csokor petrezselyem

 
Elkészítés
A lisztet a Gyorskelesztő tálba tesszük, majd hozzáadjuk a sót, a szárított élesztőt, és annyi langyos vizet, hogy könnyen gyúrható tésztát kapjunk. Ezután rálocsoljuk az olívaolajat, és hólyagosra dagasztjuk. A fedelével letakarjuk, majd langyos helyre téve a duplájára kelesztjük. Közben a mártáshoz a forró olívaolajon, az 1 literes Mesterszakács Nyeles Edényben megfuttatjuk a Tupperware Kézi Aprító segítségével felaprított vöröshagymát, majd hozzáadjuk a paradicsom pürét, felöntjük a vízzel, és felforraljuk. Sóval, borssal, az aprított bazsalikommal fűszerezzük, és ha krémesre főtt lehúzzuk a tűzről. Ezután a megkelt tésztát elfelezzük, két bucit formálunk belőle, és a lisztezett Gyúrólapon akkorára nyújtjuk a Nyújtó segítségével, mint a sütő formánk átmérője. Az így előkészített tészta lapokat a Szilikon Gyümölcstorta Formába fektetjük, és 200 ºC-os sütőben 5 percig elősütjük. Ezután megkenjük a paradicsomos-bazsalikomos szósszal, majd a közepét körberakjuk a cikkekre vágott főtt tojásokkal, egyenletesen megszórjuk a kisebb kockákra darabolt főtt sonkával, és az ementáli sajttal. Legvégül megszórjuk az aprított petrezselyemmel. A forró sütőbe visszatesszük, és pirosra sütjük. Forrón az Univerzális Pizza- és Tésztavágóval cikkekre szeletelve tálaljuk.

 

 
Hozzávalók
20 dkg cukor, 3 db tojás, 3 evőkanál méz, őrölt fahéj és szegfűszeg, 10 dkg dió, 25 dkg liszt, 1/2 csomag sütőpor, kevés tej, 10 dkg étcsokoládé

Elkészítés
A cukrot a 3 l-es Konyhaművész Keverőtálba öntjük, majd a tojások sárgájával, az olvasztott mézzel fehéredésig keverjük, majd az őrölt fahéjjal, és a szegfűszeggel ízesítjük.
Most beleszórjuk a Konyhai Malomban ledarált diót, a sütőporral elkevert lisztet, és annyi tejet öntünk hozzá, hogy sűrű tésztát kapjunk.
Ezután a kemény tojásfehérjét habbal lazítjuk, majd a Szilikon Hercegnő Formába öntjük, egyenletesen eligazítjuk, és 180 Cº-os sütőben 30-35 percig sütjük. Ha elkészült, rácsra téve kihűtjük, majd kiborítjuk a formából.
Ekkor megszórjuk a Konyhaművész Citrusreszelő Betéttel lereszelt étcsokoládéval, és kisebb téglalapokra vágva tálaljuk.
 
Brownies

Hozzávalók
15 dkg vaj, 15 dkg étcsokoládé, 4 tojás, 12 dkg liszt, 1 mokkás kanál sütőpor, 20 dkg cukor, 20 dkg dióbél

Elkészítés
A Konyhaművész Keverőtálba forró vizet öntünk, tegyük rá a fröccsenésgátló tetőt, helyezzük a nyílásba a Konyhaművész Mini Keverőtálat és törjük bele kisebb darabokra az étcsokoládét. A vízgőz fölött az étcsokoládét megolvasztjuk a vajjal együtt. A diót Konyhai Mindenttudóban dúrvára aprítjuk. Konyhaművész Keverőtálban a lisztet a sütőporral elkeverjük. A tojásokat a cukorral kikeverjük, lassanként hozzáadjuk a már langyosra hűlt csokoládé masszát, a lisztet, a durvára vágott diót. Az egészet simára dolgozzuk. A Szilikon Hercegnő sütőformába simítjuk a masszát Szilikon Keverő segítségével. 170 Cº-os sütőben kb. 40 percig sütjük. Vigyázzunk, nehogy kiszárítsuk! Ha elkészült, rácsra borítva kihűtjük, majd hosszúkás formákra vágjuk. Porcukros segítségével meghintjük.

 

Szilikon sütőlap

 Hozzávalók

50 dkg darált pulykahús, 2 db tojás, 1 közepes fej vöröshagyma, só, frissen őrölt bors, 2 gerezd fokhagyma, 1 mokkáskanál őrölt mustármag, 1 jó kiskanál fűszerpaprika, 1 csokor petrezselyem, zsemlemorzsa, 0,5 dl olaj
A tésztához: 50 dkg finomliszt, 0,5 csomag szárított élesztő (5,5g), 1 kiskanál só, 2 db tojás sárgája, meleg tej, 3 dkg vaj

Elkészítés
A finomlisztet a Lisztszóróval a Gyorskelesztőbe szitáljuk, majd hozzáadjuk a szárított élesztőt, a sót, a tojássárgákat, és annyi meleg tejet, hogy könnyen gyúrható tésztát kapjunk.
Ezután meglocsoljuk az olvasztott vajjal, és hólyagosra dagasztjuk. Most a Gyorskelesztőt a tetejével lezárjuk, és a tésztát langyos helyen megkelesztjük. Közben a 1,5 literes Friss Tálban a darált pulykahúst a tojással, az apróra vágott vöröshagymával, sóval, borssal, a zúzott fokhagymával, a mustármaggal, a fűszerpaprikával, az aprított petrezselyemmel összekeverjük, és annyi zsemlemorzsát szórunk hozzá, hogy könnyen gyúrható húsmasszát kapjunk.
Ezután vizes kézzel golflabda nagyságú gombócokat gömbölyítünk belőle, és olajozott tepsibe tesszük. A megmaradt olajjal meglocsoljuk, és 190ºC-os sütőben 8 percig elősütjük. A kelt tésztát lisztezett Gyúrólapra tesszük, átgyúrjuk, és annyi darabra vágjuk, amennyi húsgombócunk van.
Mindegyiket kigömbölygetjük, majd akkorára nyújtjuk, hogy befedje a húsgombócokat. Végül a kelt tésztába becsomagolt gombócokat meggömbölygetjük, a Szilikon Sütőlappal bélelt tepsibe fektetjük, és letakarva megkelesztjük.
180ºC-os sütőben 25-30 perc alatt pirosra sütjük. Ha elkészült melegen, vagy akár hidegen tálaljuk.
 
 
Omlós mazsolás tallérok

Hozzávalók
30 dkg finomliszt, 1 csapott kiskanál sütőpor, 18 dkg vaj, 8 dkg porcukor, 2 db tojássárgája, 1 kiskanál tejföl, 1 marék aranymazsola, 0,5 dl rum

Elkészítés
A lisztet a sütőporral a Konyhaművész Keverőtálban elkeverjük, hozzáadjuk a szobahőmérsékletű vajat, és az ujjainkkal finoman összemorzsoljuk. Ezután tesszük bele a porcukrot, a tojás sárgákat, és a tejfölt. Az egészet gyors mozdulatokkal egynemű tésztává gyúrjuk, és fóliával becsomagolva egy éjszakát hűtőbe tesszük pihentetni. A Konyhaművész Mini Keverőtálba helyezett aranymazsolát meglocsoljuk a rummal, és 2-3 órát állni hagyjuk. A pihentetett tésztát lisztezett Gyúrólapon egyszer átgyúrjuk, majd a Nyújtóval félujjnyi vastagra nyújtjuk, és lisztbe mártott szaggatóval tallérokat szaggatunk. Végül 2-3 mazsolát nyomunk a közepükbe, a Szilikon Sütőlapra fektetjük, és 190 Cº-os sütőben pirosra sütjük. Ha elkészült kihűtjük, és forró teával vagy kakaóval kínáljuk.
 
 
Pisztáciás kávésütemény

Hozzávalók
30 dkg fogósliszt, 1 csapott kiskanál sütőpor, 8 dkg durvára őrölt, pirított natúr pisztácia, 14 dkg vaj, 10 dkg porcukor, 2 db tojássárgája, 2 evőkanál tejföl

Elkészítés
A lisztet a sütőporral a Konyhaművész Keverőtálban elkeverjük. Hozzáadjuk a Konyhai Malomban durvára őrölt pisztáciát, a szobahőmérsékletű vajat, és az egészet az ujjunkkal elmorzsoljuk. Ezután tesszük bele a porcukrot, a tojás sárgákat, és a tejfölt. Gyors mozdulatokkal egynemű tésztává gyúrjuk, majd fóliával becsomagoljuk, és egy éjszakára hűtőbe tesszük pihentetni. A tésztát most lisztezett Gyúrólapon egyszer átgyúrjuk, majd a Nyújtóval félujjnyi vastagra nyújtjuk. Lisztbe mártott szaggatóval kis korongokat szaggatunk belőle, Szilikon Sütőlapra fektetjük, és 190 Cº-os sütőben pirosra sütjük. Ha elkészült kihűtjük, és forró kávé mellé kínáljuk.
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak