tupper-receptek
MEN

Ultra Pro

Micro Gourmet

Mikrs Delikt

Rizsfz

Tsztafz

Gyngyszem

MicroKanna

Tsztacsoda

Nokedliszaggat

Tlalmester

Mindenttud

Turb Aprt

Szilikon formk

Szilikon Kirly

Szilikon Mini Kirly

Szilikon Hercegn

Szilikon Stlap

Szilikon Bon Bon

Desszertes Gyr

nyencvarzs

Tltike

Gyorskever

Krmharmnika

Habzsk

Keleszt tl

Maxi Mix

Formz Gyr

Akcik

Blog

 Foldal

 

 
Linkek
 
Bejelentkezs
Felhasznlnv:

Jelsz:
SgSg
Regisztrci
Elfelejtettem a jelszt
 
Ltogatk
Induls: 2010-08-15
 
-Szilikon formk
 

    

 

 

Kirly forma:

 

 Hozzvalk

150 g lgy vaj, 150 g porcukor, 3 tojs, 1 citrom, 1 kis cs friss bazsalikom, 200 g liszt, fl csomag leszt, fl tk s, 200 g friss mlna

Elkszts
Strcs nlkl melegtsk el a gzstt 6-os fokozaton vagy a villanystt 180 C-on.
A Mesterfogs Habvervel (vagy a Konyhamvsz Mix-Fixben) a vajat s a cukrot habosra keverjk. Egyesvel tegyk hozz a tojsokat, majd keverjk hozz a citrom hjt. Adjuk hozz a Kzi Aprtval felaprtott bazsalikomot. A Szilikon Kever segtsgvel keverjk hozz az lesztvel s sval sszekevert tszitlt lisztet.
Helyezzk a Szilikon Kirly Formt a strcsra, ntsnk bele egy vkony rteg tsztt, helyezznk r egy rteg mlnt, majd felvltva egy rteg tsztt s mlnt. Tegyk a Szilikon Kirly Formt a strccsal egytt az elmelegtett stbe s 40-45 percig sssk. (Alkalmazhatunk fogpiszklval tprbt is.)
Amikor ksz, hagyjuk legalbb 15 percig kihlni, mieltt kivesszk a formbl.

 

 

Hozzvalk
25 dkg liszt, 2 tk stpor, csipet s, 15 dkg barnacukor, 125 g olvasztott vaj, 3 tojs, 1 ek currypor, 125 g mogyor s cukrozott gymlcs kockra vgva

Elkszts
Melegtsk el a stt 150 Cº-ra. Tegyk a Konyhamvsz Kevertlba a hozzvalkat a megadott sorrendben, majd keverjk simra.
Tegyk bele a tsztt a Szilikon Kirly formba, majd rakjuk a stbe. Sssk 1 rig. Mg melegen vegyk ki a formbl s hidegen tlaljuk.
 
 

 

Hozzvalk
250 g vaj, 150 g tcsokold, 150 g cukor, 2 tojs, 1 kvskanlnyi instant kv, 1 csomag vajas keksz (kb. 200 g), 6 kicsi hosszks habcsk

Elkszts
A darabokra trt csokoldt s a vajat az 1 literes Mikrokannban 2 percig olvasztjuk a mikrban 750 Watt teljestmnyen, majd a Mesterfogs Kevervel sszekeverjk, s hagyjuk kihlni.
A cukrot, a tojsokat s az instant kvt a 3 literes Konyhamvsz Kevertlban a Mesterfogs Habvervel habosra verjk. Hozzadjuk az 1 literes Mikrokanna tartalmt, az egszet alaposan sszekeverjk a Szilikon Kevervel.
A Konyhai Mindenttudba tesszk a nagy darabokra trt vajas kekszet, majd hozzadjuk a kevertl tartalmhoz s az egszet alaposan sszekeverjk.
Hideg vzzel kibltjk a Szilikon Kirly Formt, az elksztett krm felt beletltjk, rtesszk a kis habcskokat, majd vgl rntjk a krm msik felt.
Egy jszakt a htszekrnyben hagyjuk llni. Kvs alapkrmmel tlaljuk.
Praktikus tancs: A vajas keksz helyettesthet egy csomag vkony palacsintval, a habcsk pedig vanlis manduls stemnnyel.
 
Hozzvalk
45 dkg kenyrliszt, 1 csapott evkanl s, 1 csomag szrtott leszt (11 g), 1 evkanl fszerpaprika, 8 dkg zld olvabogy, 1 csokor petrezselyem, langyos vz, 0,5 dl olvaolaj

Elkszts
A kenyrlisztet Gyorskelesztbe szitljuk, majd hozzadjuk a st, a szrtott lesztt, a fszerpaprikt, az aprra vgott olvabogyt, s a petrezselymet.
Annyi langyos vizet ntnk hozz, fokozatosan adagolva, hogy knnyen gyrhat kenyrtsztt kapjunk. Ezutn meglocsoljuk az olvaolajjal, majd a tetejvel lezrjuk a tlat, s hagyjuk hogy a tszta a dupljra keljen.
Ha elkszlt, lisztezett Gyrlapra bortjuk, mg egyszer tgyrjuk, s a Szilikon Kirly Formba tesszk. Kicsit eligazgatjuk, majd konyharuhval letakarva, langyos helyen jbl megkelesztjk.
Ezutn 190 Cº-os stben 40-45 percig stjk, ha elkszlt, rcsra bortjuk, s kihtjk. A Kenyrvg Kssel ujjnyi vastag szeletekre vgjuk, s frissen knljuk.
 
Tsztban slt csirkepsttom

 
Hozzvalk
60 dkg csirkemellfil, 1 nagy fej vrshagyma, 2 gerezd fokhagyma, s, rlt bors, rlt kmnymag, 1 kiskanl zslyalevl, 1 csokor petrezselyemzld, 2 evkanl mustr, 2 tojs, 50 dkg ksz leveles tszta

 
Elkszts
A csirkemellfilt aprra vagdaljuk, a Friss Tl Szett 2 literes ednybe tesszk, majd beleszrjuk a Tupperware Konyhai Kssel aprtott vrshagymt s fokhagymt. Sval, borssal, kmnnyel, zslyval, aprtott petrezselyemzlddel s mustrral fszerezzk. Hozztjk a tojsokat, s a Mesterfogs Kevervel egynem masszv keverjk. A szobahmrsklet leveles tsztt a Gyrlapon a Nyjt segtsgvel fl cm-es vastagsgra nyjtjuk, majd kibleljk vele a Szilikon Kirly Formt, belentjk a hsmasszt s szorosan rhajtjuk a tszta szleit. A Picrok segtsgvel kt lyukat vgunk a tetejn, hogy a gz szabadon tvozhasson a psttombl. Tojssal megkenjk a tetejt, s 200 Cº-os stben 40-45 percig stjk. Ha a teteje mr piros, de mg nem slt meg, aluflival fedjk be. Jl htsk ki, majd a Tupperware Henteskssel ujjnyi vastag szeletekre vgva tlaljuk.
 
Kuglf forma:
 

 

Hozzvalk
6 db tojs,10 evkanl cukor,4 evkanl durvra vgott di, 2 dkg olvasztott vaj, 8 evkanl liszt, 1 csomag stpor, 2 evkanl mazsola, 20 dkg tcsokold, porcukor a tlalshoz, citromf a dsztshez

Elkszts
A Konyhamvsz Kevertlba a tojsokat kettvlasztjuk, majd a srgkat fehredsig keverjk a cukorral. Hozzadjuk a Konyhai Mindenttudban durvra vgott dit, az olvasztott vajat, Szilikon Kever segtsgvel elkeverjk, majd beleszrjuk a stporral sszekevert lisztet, a mazsolt, s lazn tforgatjuk a Konyhai Mindenttudban kemny habb vert tojs fehrjvel. Ezutn a Szilikon Kuglf Formba tltjk s 180 Cº-os stben 40-45 percig stjk. Ha elkszlt, rcsra bortjuk s kihtjk. A Konyhamvsz Kevertlba forr vizet ntnk, tegyk r a frccsls-gtl tett, helyezzk a nylsba a Konyhamvsz Mini Kevertlat s trjk bele kisebb darabokra az tcsokoldt. A vzgz fltt az tcsokoldt megolvasztjuk, a vajjal egytt. Az olvasztott csokoldval a ksz stemnyt meglocsoljuk, s hideg helyre tesszk. Megvrjuk, mg megdermed. Tlalskor forr vzbe mrtott, les kssel cikkekre vgjuk, megszrjuk a porcukorral, s citromfvel dsztjk.

 

Hozzvalk
5 db tojs, 8 evkanl cukor, 3 dkg vaj, 4 evkanl darlt pirtott mogyor, 8 dkg rumba ztatott vrs fonya, 1 kiskanl stpor, 4 evkanl liszt, vanlis porcukor a tlalshoz, citromf a dsztshez

Elkszts
A tojsokat kettvlasztjuk, majd a 3 literes Konyhamvsz Tlban a srgkat a cukorral, a puha vajjal fehredsig keverjk, s hozzadjuk a Kzi Aprtn ledarlt mogyort, a rumba ztatott fonyt, a stporral elkevert Lisztszrn szitlt lisztet. Vgl a Szilikon Kever segtsgvel a kemny habb vert tojsfehrjkkel laztjuk, s a Szilikon Kuglt Formba tltjk.
180º-os stbe tesszk, majd 30-35 perc alatt pirosra stjk. Ha elkszlt kibortjuk a formbl, s rcsra tve kihtjk.
Tlalskor cikkekre vgjuk, megszrjuk porcukorral, s friss citromfvel dsztjk.
 
Hercegn forma:
 
 
 
Hozzvalk
45 dkg liszt, 20 dkg vaj, 1 kiskanl s
A tltelkhez: 0,5 dl olivaolaj, 1 kzepes fej lilahagyma, 50 dkg csirkemell fil, 2 szl srgarpa, 1 db piros kaliforniai paprika, 1 kzepes fej brokkoli, s, frissen rlt bors, 1 csokor petrezselyem, 3 db tojs, 1 nagy pohr tejfl, 1 db tojs srgja a kenshez

Elkszts
A lisztet a Gyorskelesztbe szitljuk, majd a szobahmrsklet vajjal sszemorzsoljuk, s hozzadjuk a st, majd annyi hideg vizet, hogy knnyen gyrhat tsztt kapjunk. Ezutn a tetvel lezrva 20 percre htbe tesszk pihentetni.
Kzben a tltelkhez forr olvaolajon megfuttatjuk a vkony szeletekre vgott lilahagymt, majd hozzadjuk a flujjnyi vastagra csikozott csirkemellet, s fehredsig stjk.
Ezutn rszrjuk a Konyhamvsz Univerzlis Reszelbetten lereszelt srgarpt, a Konyhamvsz Szeletelvel metltre darabolt kaliforniai paprikt, a kicsi rzsira szedett brokkolit, s meglocsoljuk egy deci vzzel.
Sval, borssal, a Kzi Aprtn felapritott petrezselyemmel izestjk, s fedvel letakarva kzepes tzn 4-5 perc alatt sszeproljuk. A tsztt a lisztezett Gyrlapra tesszk, levgjuk a 3/4 rszt, tgyrjuk, s a Nyjtval ksfok vastagsgra nyjtjuk. Most kibleljk vele a Szilikon Hercegn Formt, egyik keznkkel lelaptjuk s a Konyhamvsz Mini Nyjtval elnyjtjuk a tsztt gy, hogy 2 centis pereme legyen, s a felesleges tsztt a Nyjt nyelvel vatosan levgjuk.
Ezutn a csirks zldsgeket elosztjuk rajta, s meglocsoljuk a szott, borsozott tojsos tejfllel. A tszta msik rszt szintn tgyrjuk, a lisztezett Gyrlapon ksfok vastagsg kerek lapp nyjtjuk, s a Konyhamvsz Rcsvgval prhuzamos cskokat hzunk a tsztra, 2-3 cm-es peremet hagyva az oldalon. Vgl a rcsos tsztt vatosan feltekerjk, hogy pontosan tudjuk a stemny tetejre illeszteni, majd a tltelkre tesszk, kigngyljk, s kicsit szthzzuk a kvnt mretre.
A felesleges szleket levgjuk a Rcsvg nyelvel, megkenjk a Szilikon Kenecsettel a tojs srgjval, s 180 Cº-os stben 30-35 perc alatt pirosra stjk. Ha elkszlt a rcsos lepny, 10 percet pihentetjk, s cikkekre vgva knljuk.
 
Hozzvalk
50 dkg savany kposzta, 1 db kisebb fej knai kel, 1 db kzepes zellergum, 3 szl srgarpa, 1 szl prhagyma, 2 db szraz zsemle, 5 db tojs, 1 nagy pohr tejfl, 5 dkg vaj, s, frissen rlt bors, 3 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyem, 2 szl zellerzld, 20 dkg vri sajt

 
Elkszts
A savany kposztt a Szrcsodban hideg vzben tmossuk, lecsepegtetjk, a knai kelt leveleire szedjk, megmossuk, s a Tupperware Henteskssel ujjnyi vastag cskokra metljk.
A meghmozott zellergumt, srgarpt a Tupperware Konyhai Kssel vkony cskokra vgjuk, a prhagymt karikkra szeleteljk, majd a szraz zsemlket a Konyhai Malmon lereszeljk.
Az ntethez a tojsokat kettvlasztjuk, az 1 literes Friss Tlban a srgkat elkeverjk a tejfllel, a puha vajjal, s sval, borssal, a zzott fokhagymval, az aprtott petrezselyemmel s zellerzlddel erteljesen bezestjk. Vgl minden elksztett zldsget a 2 literes Friss Tlba szrunk, majd a tejfls ntetet a kemny habb vert tojsfehrjvel lazn sszekeverjk, s a zldsgekkel sszeforgatjuk.
Ezutn a Szilikon Hercegn Formt megszrjuk a reszelt zsemle felvel, majd beletltjk a felfjt masszt, Szilikon Kevervel eligaztjuk, a tetejt megszrjuk a morzsa msik felvel, s a Konyhai Malmon lereszelt vri sajttal. 170 Cº-os stben 25-30 perc alatt pirosra stjk. Ha elkszlt, cikkekre vgva, forrn tlaljuk.
 
Sonks-tojsos-sajtos pizza

 
Hozzvalk
40 dkg liszt, 1 mokkskanl s, 1 kiskanl szrtott leszt, langyos vz, 0,5 dl olvaolaj
mrtshoz: 2 evkanl olvaolaj, 1 kisebb fej vrshagyma, 2 evkanl paradicsompr, 1,5 dl vz, s, rlt bors, 1 csokor bazsalikom
feltthez: 35 dkg fstlt-ftt sonka, 4 db ftt tojs, 20 dkg ementli sajt, 1 csokor petrezselyem

 
Elkszts
A lisztet a Gyorskeleszt tlba tesszk, majd hozzadjuk a st, a szrtott lesztt, s annyi langyos vizet, hogy knnyen gyrhat tsztt kapjunk. Ezutn rlocsoljuk az olvaolajat, s hlyagosra dagasztjuk. A fedelvel letakarjuk, majd langyos helyre tve a dupljra kelesztjk. Kzben a mrtshoz a forr olvaolajon, az 1 literes Mesterszakcs Nyeles Ednyben megfuttatjuk a Tupperware Kzi Aprt segtsgvel felaprtott vrshagymt, majd hozzadjuk a paradicsom prt, felntjk a vzzel, s felforraljuk. Sval, borssal, az aprtott bazsalikommal fszerezzk, s ha krmesre ftt lehzzuk a tzrl. Ezutn a megkelt tsztt elfelezzk, kt bucit formlunk belle, s a lisztezett Gyrlapon akkorra nyjtjuk a Nyjt segtsgvel, mint a st formnk tmrje. Az gy elksztett tszta lapokat a Szilikon Gymlcstorta Formba fektetjk, s 200 ºC-os stben 5 percig elstjk. Ezutn megkenjk a paradicsomos-bazsalikomos szsszal, majd a kzept krberakjuk a cikkekre vgott ftt tojsokkal, egyenletesen megszrjuk a kisebb kockkra darabolt ftt sonkval, s az ementli sajttal. Legvgl megszrjuk az aprtott petrezselyemmel. A forr stbe visszatesszk, s pirosra stjk. Forrn az Univerzlis Pizza- s Tsztavgval cikkekre szeletelve tlaljuk.

 

 
Hozzvalk
20 dkg cukor, 3 db tojs, 3 evkanl mz, rlt fahj s szegfszeg, 10 dkg di, 25 dkg liszt, 1/2 csomag stpor, kevs tej, 10 dkg tcsokold

Elkszts
A cukrot a 3 l-es Konyhamvsz Kevertlba ntjk, majd a tojsok srgjval, az olvasztott mzzel fehredsig keverjk, majd az rlt fahjjal, s a szegfszeggel zestjk.
Most beleszrjuk a Konyhai Malomban ledarlt dit, a stporral elkevert lisztet, s annyi tejet ntnk hozz, hogy sr tsztt kapjunk.
Ezutn a kemny tojsfehrjt habbal laztjuk, majd a Szilikon Hercegn Formba ntjk, egyenletesen eligaztjuk, s 180 Cº-os stben 30-35 percig stjk. Ha elkszlt, rcsra tve kihtjk, majd kibortjuk a formbl.
Ekkor megszrjuk a Konyhamvsz Citrusreszel Betttel lereszelt tcsokoldval, s kisebb tglalapokra vgva tlaljuk.
 
Brownies

Hozzvalk
15 dkg vaj, 15 dkg tcsokold, 4 tojs, 12 dkg liszt, 1 mokks kanl stpor, 20 dkg cukor, 20 dkg dibl

Elkszts
A Konyhamvsz Kevertlba forr vizet ntnk, tegyk r a frccsensgtl tett, helyezzk a nylsba a Konyhamvsz Mini Kevertlat s trjk bele kisebb darabokra az tcsokoldt. A vzgz fltt az tcsokoldt megolvasztjuk a vajjal egytt. A dit Konyhai Mindenttudban drvra aprtjuk. Konyhamvsz Kevertlban a lisztet a stporral elkeverjk. A tojsokat a cukorral kikeverjk, lassanknt hozzadjuk a mr langyosra hlt csokold masszt, a lisztet, a durvra vgott dit. Az egszet simra dolgozzuk. A Szilikon Hercegn stformba simtjuk a masszt Szilikon Kever segtsgvel. 170 Cº-os stben kb. 40 percig stjk. Vigyzzunk, nehogy kiszrtsuk! Ha elkszlt, rcsra bortva kihtjk, majd hosszks formkra vgjuk. Porcukros segtsgvel meghintjk.

 

Szilikon stlap

 Hozzvalk

50 dkg darlt pulykahs, 2 db tojs, 1 kzepes fej vrshagyma, s, frissen rlt bors, 2 gerezd fokhagyma, 1 mokkskanl rlt mustrmag, 1 j kiskanl fszerpaprika, 1 csokor petrezselyem, zsemlemorzsa, 0,5 dl olaj
A tszthoz: 50 dkg finomliszt, 0,5 csomag szrtott leszt (5,5g), 1 kiskanl s, 2 db tojs srgja, meleg tej, 3 dkg vaj

Elkszts
A finomlisztet a Lisztszrval a Gyorskelesztbe szitljuk, majd hozzadjuk a szrtott lesztt, a st, a tojssrgkat, s annyi meleg tejet, hogy knnyen gyrhat tsztt kapjunk.
Ezutn meglocsoljuk az olvasztott vajjal, s hlyagosra dagasztjuk. Most a Gyorskelesztt a tetejvel lezrjuk, s a tsztt langyos helyen megkelesztjk. Kzben a 1,5 literes Friss Tlban a darlt pulykahst a tojssal, az aprra vgott vrshagymval, sval, borssal, a zzott fokhagymval, a mustrmaggal, a fszerpaprikval, az aprtott petrezselyemmel sszekeverjk, s annyi zsemlemorzst szrunk hozz, hogy knnyen gyrhat hsmasszt kapjunk.
Ezutn vizes kzzel golflabda nagysg gombcokat gmblytnk belle, s olajozott tepsibe tesszk. A megmaradt olajjal meglocsoljuk, s 190ºC-os stben 8 percig elstjk. A kelt tsztt lisztezett Gyrlapra tesszk, tgyrjuk, s annyi darabra vgjuk, amennyi hsgombcunk van.
Mindegyiket kigmblygetjk, majd akkorra nyjtjuk, hogy befedje a hsgombcokat. Vgl a kelt tsztba becsomagolt gombcokat meggmblygetjk, a Szilikon Stlappal blelt tepsibe fektetjk, s letakarva megkelesztjk.
180ºC-os stben 25-30 perc alatt pirosra stjk. Ha elkszlt melegen, vagy akr hidegen tlaljuk.
 
 
Omls mazsols tallrok

Hozzvalk
30 dkg finomliszt, 1 csapott kiskanl stpor, 18 dkg vaj, 8 dkg porcukor, 2 db tojssrgja, 1 kiskanl tejfl, 1 mark aranymazsola, 0,5 dl rum

Elkszts
A lisztet a stporral a Konyhamvsz Kevertlban elkeverjk, hozzadjuk a szobahmrsklet vajat, s az ujjainkkal finoman sszemorzsoljuk. Ezutn tesszk bele a porcukrot, a tojs srgkat, s a tejflt. Az egszet gyors mozdulatokkal egynem tsztv gyrjuk, s flival becsomagolva egy jszakt htbe tesszk pihentetni. A Konyhamvsz Mini Kevertlba helyezett aranymazsolt meglocsoljuk a rummal, s 2-3 rt llni hagyjuk. A pihentetett tsztt lisztezett Gyrlapon egyszer tgyrjuk, majd a Nyjtval flujjnyi vastagra nyjtjuk, s lisztbe mrtott szaggatval tallrokat szaggatunk. Vgl 2-3 mazsolt nyomunk a kzepkbe, a Szilikon Stlapra fektetjk, s 190 Cº-os stben pirosra stjk. Ha elkszlt kihtjk, s forr teval vagy kakaval knljuk.
 
 
Pisztcis kvstemny

Hozzvalk
30 dkg fogsliszt, 1 csapott kiskanl stpor, 8 dkg durvra rlt, pirtott natr pisztcia, 14 dkg vaj, 10 dkg porcukor, 2 db tojssrgja, 2 evkanl tejfl

Elkszts
A lisztet a stporral a Konyhamvsz Kevertlban elkeverjk. Hozzadjuk a Konyhai Malomban durvra rlt pisztcit, a szobahmrsklet vajat, s az egszet az ujjunkkal elmorzsoljuk. Ezutn tesszk bele a porcukrot, a tojs srgkat, s a tejflt. Gyors mozdulatokkal egynem tsztv gyrjuk, majd flival becsomagoljuk, s egy jszakra htbe tesszk pihentetni. A tsztt most lisztezett Gyrlapon egyszer tgyrjuk, majd a Nyjtval flujjnyi vastagra nyjtjuk. Lisztbe mrtott szaggatval kis korongokat szaggatunk belle, Szilikon Stlapra fektetjk, s 190 Cº-os stben pirosra stjk. Ha elkszlt kihtjk, s forr kv mell knljuk.
 

* Beugrós munkavállalók éjjel-nappal. * Beugrós munkavállalók éjjel-nappal. * Beugrós munkavállalók éjjel-nappal. *    *****    Elindult a Játék határok nélkül rajongói oldal! Ha te is szeretted a '90-es évek népszerû mûsorát, nézz be ide!    *****    Megjelent a Nintendo Switch 2 és a Mario Kart World! Ennek örömére megújítottam a Hungarian Super Mario Fan Club oldalt.    *****    Homlokzati hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168    *****    A PlayStation 3 átmeneti fiaskója után a PlayStation 4 ismét sikersztori volt. Ha kíváncsi vagy a történetére, katt ide!    *****    A Bakuten!! az egyik leginkább alulértékelt sportanime. Egyedi, mégis csodálatos alkotásról van szó. Itt olvashatsz róla    *****    A PlayStation 3-ra jelentõsen felborultak az erõviszonyok a konzolpiacon. Ha érdekel a PS3 története, akkor kattints ide    *****    Új mese a Mesetárban! Téged is vár, gyere bátran! Mese, mese, meskete - ha nem hiszed, nézz bele!    *****    Az Anya, ha mûvész - Beszélgetés Hernádi Judittal és lányával, Tarján Zsófival - 2025.05.08-án 18:00 -Corinthia Budapest    *****    ✨ Egy receptes gyûjtemény, ahol a lélek is helyet kapott – ismerd meg a „Megóvlak” címû írást!    *****    Hímes tojás, nyuszipár, téged vár a Mesetár! Kukkants be hozzánk!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168    *****    Nagyon ütõs volt a Nintendo Switch 2 Direct! Elemzést a látottakról pedig itt olvashatsz!    *****    Elkészítem születési horoszkópod és ajándék 3 éves elõrejelzésed. Utána szóban minden kérdésedet megbeszéljük! Kattints    *****    Könyves oldal - egy jó könyv, elrepít bárhová - Könyves oldal    *****    20 éve jelent meg a Nintendo DS! Emlékezzünk meg ról, hisz olyan sok szép perccel ajándékozott meg minket a játékaival!    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    Könyves oldal - Ágica Könyvtára - ahol megnézheted milyen könyveim vannak, miket olvasok, mik a terveim...    *****    Megtörtént Bûnügyekkel foglalkozó oldal - magyar és külföldi esetek.