TURBÓ APRÍTÓ
A Turbó Aprító a Kézi Aprító új generációs változata, mellyel gyerekjáték a konyhai előkészítő munka. A termék mechanikus működésű, de felveszi a versenyt bármilyen elektromos aprítókészülékkel. A Turbó Aprító tulajdonképpen egy húzó-köteles mechanizmusra épül, melynek köszönhetően a pengék villámgyorsan fordulnak körbe, így biztosítva a hatékony aprítást. Egyetlen húzással a pengék 8-szor fordulnak körbe, így 12 húzással gyakorlatilag olyan, mintha egy késsel 288-at aprítottál volna, kevesebb mint 15 másodperc alatt. A Turbó Aprítóval felapríthatsz hagymát, fokhagymát, diót, sajtot, friss fűszereket, pépesíthetsz főtt zöldségeket, vagy párolt gyümölcsöket is. A teteje bajonett záras, így biztosan illeszkedik az alj részhez munka közben. Ergonomikus kialakításának köszönhetően jobb- és balkezesek is könnyen használhatják. Ha nem használod föl az összes felaprított hozzávalót, akkor lezárva az edényt hosszú ideig frissen tudod tartani. Az edény karcolását elkerülendő, a hozzávalók kikanalazásához a Vékony fejű Szilikon Keverőt használd! Használat után a Turbó Aprítót nagyon könnyű elmosogatni, de a pengét mindenképpen csak kézzel mosogasd el, és azonnal töröld szárazra!
RECEPTEK TURBÓ APRÍTÓHOZ:
Tojáskrém
Hozzávalók: 4 főtt tojás, 10 dkg puha vaj, bors, só, petrezselyemzöld (friss vagy szárított)
A Turbó aprítóban összevágjuk a petrezselymet, ha friss, majd a főtt tojásokat is összepépesítjük benne. Hozzáadjuk a vajat és a borsot, sót is és a keverő betéttel összekrémesítjük. Pirítós kenyérre kenve isteni vacsora.
Legfinomabb húsos szendvicskrém
Hozzávalók: fél kg minőségi párizsi (rúdban), hagyma, ketchup, mustár, bors
A Turbó aprítóban a penge betéttel összeaprítjuk a felkockázott párizsit, majd egy nagyobb tálba öntögetjük. Ha mindet ledaráltuk szinte pépesre, akkor egy fej hagymát is aprítsunk össze az Aprítóban a lehető legkisebbre. Öntsük a húshoz, majd ízesítsük az egészet borssal, és locsoljuk meg felváltva ketchuppal és mustárral. Ízlelgessük végig, só szinte nem is kell bele. Akkor jó, ha kenhető állagú lesz. Ezután melegszendvicset vagy toast-ot készíthetünk belőle úgy, hogy vékonyan megkenjük a kenyereket vajjal,, arra jöhet a húskrém, majd reszelt sajttal megszórjuk és mehet a sütőbe vagy toast készítőbe. Imádni fogja mindenki! Én toast formában szoktam elkészíteni, és csinálok hozzá salátát: Eisberg salátamix + 5 db főtt tojás felkockázva + 2db kukorica konzerv a leve nélkül + sajt felkockázva + majonéz + tejföl. A saláta és a szendvicsek együtt különlegesen finomak!
|